Programmamanagers gezocht

4 februari 2023

Word jij een van onze programmamanagers die ervoor zorgt dat innovaties meerjarig, missiegedreven en programmatisch tot stand komen? We zoeken programmamanagers voor Circulaire bouw en infrastructuur, Levensduurverlenging gebouwen en omgeving en Klimaatadaptief, natuurinclusief en omgevingsbewust bouwen, zowel senior als met minder jaren ervaring.

Als (senior) programmamanager werk je aan de ontwikkeling en uitvoering van één van onze drie Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma’s (MMIP’s). Dat doe je samen met een Programma Adviesraad (PAR) die bestaat uit experts vanuit overheden, marktpartijen, kennisinstellingen en de publieke omgeving. Je gelooft in onze aanpak dat innovaties versneld ontwikkeld kunnen worden als we dit gezamenlijk met alle partijen in de ontwerp-, bouw- en technieksector doen en draagt dit positief uit. Je helpt bij het vormen van samenwerkingsverbanden, je begeleidt innovatieprojecten en onderhoudt intensieve contacten met bedrijven, kennisinstellingen en beleidsmedewerkers.

Lees hier de volledige vacaturebeschrijving voor senior programmamanager. Heb je minder jaren ervaring? Solliciteer dan op de functie van programmamanager!

Spreekt het jou aan om programmamanager te worden bij TKI Bouw en Techniek voor één van de drie innovatieprogramma’s? Stuur dan jouw motivatie naar de directie van TKI Bouw en Techniek p/a Nathalie van Dalen. Je bent altijd welkom om ons te bellen als je meer wilt weten.

Andere berichten

  • 26 april 2024

    SEB Programmalijn Prefab: opschalen en toepassen van emissiereducerende innovaties

  • 5 april 2024

    Afsluiting van programma Regionaal Bouwen aan Human Capital

  • 2 april 2024

    Mensen centraal in transitie naar duurzame bouw: ‘We hebben naast technische ook sociale innovaties nodig’