Werken bij

TKI Bouw en Techniek is opgericht met als doel om in 2050 te komen tot een CO2-vrije en toekomstbestendige gebouwde omgeving. Deze opgave staat centraal bij kennis- en innovatie-ontwikkeling in de ontwerp-, bouw- en technieksector. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kom bij ons werken! Standplaats is De Bouwcampus in Delft van waaruit wij hybride werken.

Zelfstandige marketing- en communicatiespecialist (20-24 uur)

Als Topconsortium willen we de innovaties mogelijk maken waardoor we een grote groei in productie halen die het mogelijk maakt dat onze sector circulair en CO2-neutraal gaat werken aan de huidige en nieuwe infra en gebouwen in Nederland. Dat doen we met programma’s en heel veel stakeholders, van wetenschap en scholen tot en met bedrijven en brancheorganisaties. We luisteren naar nieuwe inzichten en delen wat we bereiken en nodigen graag iedereen zo goed mogelijk uit om mee te doen om onze ambities te bereiken. Dat is een vak apart waarvoor we een marketingcommunicatiespecialist zoeken. Een allround functie waarin je in een team zelfstandig werkt vanuit je eigen expertise. Download vacaturetekst.

Senior en medior Programmanagers (32-40 uur)

Word jij een van de programmamanagers die ervoor zorgt dat innovaties meerjarig, missiegedreven en programmatisch tot stand komen? We zoeken programmamanagers voor Circulaire bouw en infrastructuur, Levensduurverlenging gebouwen en omgeving en Klimaatadaptief, natuurinclusief en omgevingsbewust bouwen, zowel op senior als op medior niveau. Download vacaturetekst senior programmamanager of programmamanager

Transitiemaker Verbouwstromen (32 – 40 uur)

TKI Bouw en Techniek is een van de leden van het samenwerkingsverband Verbouwstromen dat opschaalbare en voorspelbare renovatiestromen wil ontwikkelen die het benodigde tempo en volume hebben om de klimaatdoelstellingen vóór 2030 en richting 2050 te kunnen realiseren. Wij zoeken een transitiemaker en scrummaster. Wil jij impact maken in het versnellen van de energie- en grondstoffentransitie? Solliciteer dan op deze functie! Naar vacaturebeschrijving

VvE-experts Verbouwstromen (8 uur / 16 uur)

Het zijn, onder invloed van hoge energielasten en ambitieuze klimaatdoelen, uitdagende tijden. Veel VvE-besturen, VvE-leden en corporaties zijn op zoek naar manieren om VvE-complexen te verduurzamen. Ook overheden en marktpartijen zoeken wegen om woningcomplexen toekomstbestendig te maken. Verbouwstromen wil ervaringen opdoen en handvatten geven die VvE’s perspectief geven in het proces richting verduurzamen van het woningcomplex. Heb jij interesse om je praktische ervaringen en ideeën om te zetten in landelijke voorbeelden en richtlijnen? Kom dan het VvE-team van Verbouwstromen versterken! Download vacaturetekst.

Interesse?

Neem contact op met Vanessa Wuijster via office@tkibt.nl voor meer informatie over de vacatures. Ons kantoor is op de 1e etage van De Bouwcampus, Van der Burghweg 1 in Delft.

Nieuwsbrief

TKI Bouw en Techniek is het Topconsortium voor Kennis en Innovatie in bouwontwerp, bouw en bouwtechniek gericht op een toekomstbestendige gebouwde omgeving.

TKI Bouw en Techniek werkt aan drie meerjarig missiegedreven innovatieprogramma’s: Circulaire bouw en infrastructuur, Levensduurverlenging gebouwen en omgeving en Klimaatadaptief, natuurinclusief en omgevingsbewust bouwen. Samen met andere TKI’s werken wij aan de doorsnijdende thema’s digitalisering, industrialisering en human capital.