Werken bij

TKI Bouw en Techniek is opgericht met als doel om in 2050 te komen tot een CO2-vrije en toekomstbestendige gebouwde omgeving. Deze opgave staat centraal bij kennis- en innovatie-ontwikkeling in de ontwerp-, bouw- en technieksector. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kom bij ons werken! Standplaats is De Bouwcampus in Delft van waaruit wij hybride werken.

Medior Programmanagers (32-40 uur)

Word jij een van de programmamanagers die ervoor zorgt dat innovaties meerjarig, missiegedreven en programmatisch tot stand komen? We zoeken medior programmamanagers voor Circulaire bouw en infrastructuur, Levensduurverlenging gebouwen en omgeving en Klimaatadaptief, natuurinclusief en omgevingsbewust bouwen. Download de vacaturetekst medior programmamanager.

Transitiemaker Verbouwstromen (32 uur)

TKI Bouw en Techniek is een van de leden van het samenwerkingsverband Verbouwstromen. Een programma dat opschaalbare en voorspelbare renovatiestromen wil ontwikkelen die het benodigde tempo en volume hebben om de klimaatdoelstellingen vóór 2030 en richting 2050 te kunnen realiseren. Wij zoeken een Transitiemaker voor het team Het Nieuwe Werken en Communities. Wil jij impact maken in het versnellen van de energie- en grondstoffentransitie? Solliciteer dan op deze functie! Naar vacaturebeschrijving

Expert Woningcorporaties Verbouwstromen (24 uur)

Wij zoeken voor het marktteam Huur van het samenwerkingsverband Verbouwstromen een Expert Woningcorporaties (senior) met ruime ervaring in de corporatiesector. Verbouwstromen wil opschaalbare en voorspelbare renovatiestromen ontwikkelen die het benodigde tempo en volume hebben om de klimaatdoelstellingen voor 2030 en richting 2050 te kunnen realiseren. Download vacaturetekst.

Procesleider Regionale Verbouwstromen (24 uur)

Wij zoeken voor het marktteam Huur een Procesleider regionale Verbouwstromen (senior) met ruime ervaring in complexe langjarige samenwerkingsverbanden. Verbouwstromen wil opschaalbare en voorspelbare renovatiestromen ontwikkelen die het benodigde tempo en volume hebben om de klimaatdoelstellingen voor 2030 en richting 2050 te kunnen realiseren. Download vacaturetekst.

Interesse?

Neem contact op met Vanessa Wuijster via office@tkibt.nl voor meer informatie over de vacatures. Ons kantoor is op de 1e etage van De Bouwcampus, Van der Burghweg 1 in Delft.