Werken bij

TKI Bouw en Techniek is opgericht met als doel om in 2050 te komen tot een CO2-vrije en toekomstbestendige gebouwde omgeving. Deze opgave staat centraal bij kennis- en innovatie-ontwikkeling in de ontwerp-, bouw- en technieksector. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kom bij ons werken! Standplaats is De Bouwcampus in Delft van waaruit wij hybride werken.

Financieel Expert (24-32 uur)

Om schaalbare innovaties mogelijk te maken zijn financiële middelen nodig. TKI Bouw en Techniek zoekt daarom een Financieel Expert. Deze expert werkt intensief samen met de TKI programma managers en relevante stakeholders aan het vinden van een optimale financiering bij geïdentificeerde innovatieprogramma’s.

Bekijk de vacature Financieel Expert

Senior- & Medior Programmamanagers (32-40 uur)

Word jij een van de programmamanagers die ervoor zorgt dat innovaties meerjarig, missiegedreven en programmatisch tot stand komen? We zoeken meerdere senior- en medior programmamanagers voor Circulaire bouw en infrastructuur, Levensduurverlenging gebouwen en omgeving en Klimaatadaptief, natuurinclusief en omgevingsbewust bouwen.

Bekijk de vacature Programmamanager

Interesse?

Neem contact op met Vanessa Wuijster via office@tkibt.nl voor meer informatie over de vacatures. Ons kantoor is op de 1e etage van De Bouwcampus, Van der Burghweg 1 in Delft.