Verbouwstromen Forum #samenwerkenloont

8 oktober 2024

In Nederland staan miljoenen woningen die nog te veel energie verbruiken. Deze willen we vóór 2050 verduurzamen, zodat iedereen energiezuinig en comfortabel kan wonen. Dat is een grote opgave die veel inspanning vergt. Door als sector samen te werken, verduurzamen we veel meer huizen: sneller, maar ook goedkoper.

Omdat #samenwerkenloont organiseren wij het Verbouwstromen Forum op 8 oktober 2024. Dat is een samenkomst van de sector om duurzame samenwerkingen te smeden. Dit doen we omdat we tegen 2030 met dezelfde middelen twee keer zoveel woningen willen kunnen verduurzamen als nu.

Voor wie is het Verbouwstromen Forum?

Je wilt (meer, sneller en goedkoper) woningen energiezuinig maken, en zoekt hiervoor een efficiënte aanpak. Dit wil je doen vanuit je rol als:

  • (beleids)adviseur, programmamanager of projectmanager in warmtetransitie, energietransitie, energiearmoede binnen een lokale of regionale overheid.
  • Regio, technisch of commercieel directeur, business developer of innovatiemanager bij een uitvoeringsorganisatie, zoals een ontzorger, bouwbedrijf.
  • Manager vastgoed, asset- of portefeuille manager, programmamanager of projectmanager bij een woningcorporatie.

Wat kan je verwachten?

Na afloop van de dag:

  • ben je volledig om de hoogte van de Verbouwstromen-aanpak, waarmee we als sector woningen sneller en goedkoper kunnen verduurzamen;
  • heb je aan de hand van praktijkvoorbeelden een duidelijk beeld van hoe een verbouwstroom in jouw markt of regio kan worden toegepast;
  • heb je waardevolle contacten gelegd binnen de sector, waarmee je in jouw regio kunt samenwerken om (meer) woningen te verduurzamen.

Praktische info

Datum: Dinsdag 8 oktober 2024
Tijd: 10:00 – 17:00
Locatie: De Tinfabriek, Naarden
Navigeer naar: Amsterdamsestraatweg 5, 1411 AW Naarden

Over Verbouwstromen

Verbouwstromen is een samenwerking tussen De BouwcampusStroomversnellingTKI Bouw en Techniek en TKI Urban Energy en wordt gefinancierd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Aanmelden

Behoor je tot de doelgroep? Dan kan je binnenkort een uitnodiging van Verbouwstromen of een van de samenwerkingspartners verwachten. Geen uitnodiging ontvangen maar wil je er graag bij zijn? Mail naar info@verbouwstromen.nu.’