SBE Delft – 11, 12, 13 oktober 2022

In oktober vindt de SBE Regional Conference Innovations for the Urban Energy Transition plaats. Professionals en onderzoekers uit heel Europa komen samen om de implementatie van toonaangevende oplossingen voor enkele van onze grootste maatschappelijke uitdagingen rond de energietransitie in de bouwsector te bespreken.

De conferentie bestaat uit drie dagen, waar je de eerste twee dagen kan deelnemen aan workshops, presentaties en paneldiscussies en er is ruimte om te netwerken. TKI Bouw en Techniek sponsort SBE Delft.

Meer informatie en tickets: sbe22delft.com


Publicatie: 21 juli 2022

Nieuwsbrief

TKI Bouw en Techniek is het Topconsortium voor Kennis en Innovatie in bouwontwerp, bouw en bouwtechniek gericht op een toekomstbestendige gebouwde omgeving.

TKI Bouw en Techniek werkt aan drie meerjarig missiegedreven innovatieprogramma’s: Circulaire bouw en infrastructuur, Levensduurverlenging gebouwen en omgeving en Klimaatadaptief, natuurinclusief en omgevingsbewust bouwen. Samen met andere TKI’s werken wij aan de doorsnijdende thema’s digitalisering, industrialisering en human capital.